У Чернігові стартували Дні Одеси (Відео та фоторепортаж)

У Чернігові стартували Дні Одеси (Відео та фоторепортаж)

08.05.17 12:53 0 659
6 травня, на Алеї Героїв відбулися дні Одеси в Чернігові. До нашого міста одесити привезли найкращі номери з програми «Одеса їде в гості», з якою вони вже відвідали 16 країн світу.

Біля Міської малої сцени було людно і весело, адже колективи теплої південної столиці України вражали та дивували чернігівців та гостей міста своїми яскравими виступами - звучала весела та лайтова музика, а також одеські жарти. Відкрив вечір колектив музикантів «Діксілент». Далі програму продовжили кращі одеські артисти: «Мы из Одессы, здрасьте!», «Мануфактура Цехмейстера», «Одеські музики». Поруч на Красній площі ресторації міста для відвідувачів готували смаколики, а вздовж Алеї Героїв працювали виставка чернігівських майстрів та різноманітні розважальні локації для дітей.

Цього ж дня в готелі "Україна" в рамках проведення днів Одеси в Чернігові відбулася зустріч з головним адміністратором Одеського муніципального театру духової музики ім. А. Салика Іриною Тимах. Вона презентувала проект Департаменту культури та туризму Одеської міської ради "Одеса їде в гості", який реалізовується ще з 2012 року й відвідав міста України та Європи. Ірина Тимах розповіла про реалізацію таких цікавих музичних проектів. Вона також запросила чернігівські дитячі колективи до Одеси на фестиваль «Дні Чернігова в Одесі», який відбудеться 10-11 червня.

Прес-служба Чернігівської міської ради Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ