Представники влади відвідали військовослужбовців у Луцькому військовому госпіталі

Представники влади відвідали військовослужбовців у Луцькому військовому госпіталі

10.05.17 08:34 0 504
Напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, представники обласної та міської влади побували у Луцькому гарнізонному вйськовому госпіталі. Секретар міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Григорій Пустовіт, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов зустрілися з керінвицтвом госпіталю, його колективом та військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук привітав присутніх із прийдешнім Днем Перемоги, побажавши міцного здоров'я, благополуччя, затишку в родинах та мирного неба. “у День пам'яті та примирення, ми згадуємо усіх полеглих у страшних боях за Батьківщину під час Другої світової війни. Ці герої є прикладом для сучасних захисників України, які захищають наші кордони у зоні проведення АТО. Більшість із вас не з чуток знають, що таке війна. Але тільки завдяки вашій відданості своїй справі над нашим краєм панує мирне небо. Зі свого боку міська влада продовжуватиме допомагати українській армії. Підтримка військовослужбовців, ветеранів та учасників АТО і надалі буде пріоритетним напрямком роботи міської влади. ви отримаєте подарунок-новий сучасний телевізор, що буде інформувати про події у світі та зробить комфортнішим перебування тут для важкохворих бійців”,-зазначив він.

Начальник Луцького військового госпіталю Василь Криворучко подякував представникам обласної та міської влади за підтримку та турботу про тих, хто перебуває на лікуванні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі запалили ...
Наступна новина: У Луцьку -День пам'яті ...

КОМЕНТАРІ