У Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни вітали ветеранів

У Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни вітали ветеранів

10.05.17 11:07 0 571
У День пам'яті та примирення, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Григорій Пустовіт, перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Степанцов, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик відвідали Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни.

Ігор Поліщук у вітальному слові зазначав, що вшановують усіх загиблих у боях Другої світової війни, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях та усіх тих, хто віддав своє життя за незалежність України. Він подякував присутнім на зустрічі ветеранам за велику жертовність, адже на їхні найкращі молоді роки припало воєнне лихоліття. Він також висловив слова вдячності тим, хто відбудовував наше місто і сучасним героям, які захищають територіальну цілісність нашої держави на сході України.

Представники влади привітали усіх, хто перебуває на лікуванні у госпіталі, – ветеранів Другої світової війни, воїнів-афганців, а також учасників АТО з Днем перемоги над нацизмом. Вони також висловили щиру вдячність колективу, який протягом багатьох років надає кваліфіковану медичну допомогу, знаходить все необхідне для кожного, хто тут лікується. Побажали усім міцного здоров'я, незламності духу, щастя у родинному колі, достатку, поваги й шани від людей.

З нагоди свята аматорські художні колективи подарували ветеранам та працівникам госпіталю концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 9 травня 2017 року в ...
Наступна новина: Житомирщина відзначає День ...

КОМЕНТАРІ