Житомирщина відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Житомирщина відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

10.05.17 11:35 0 551
9 травня, Житомирщина відзначає День перемоги на нацизмом у Другій світовій війні. Цього дня в обласному центрі пройшов мітинг, а в смт Хорошів за участю голови облдержадміністрації Ігоря Гундича відкрили пам'ятний знак загиблим учасникам АТО.

«Шана ветеранам, які допомогли подолати нацизм у Європі. Повага і підтримка їх нащадкам – бійцям АТО, які боронять цілісність і незалежність нашої держави», – зазначив Ігор Гундич.

Тисячі житомирян, гості міста, представники влади, духовенство, громадськість прийшли на мітинг з нагоди 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Мітинг проходив біля монументу Слави.

Вшанувати пам'ять Героїв прийшли заступники голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та Олексій Ясюнецький, а також міський голова Сергій Сухомлин.

« нас всіх тут зібрала пам'ять. Ми прийшли для того, щоб вшанувати тих, хто не пошкодував найціннішого заради майбутніх поколінь – свого життя. Схилимо голови перед тими, хто зміг «зламати хребет» нацистському ворогові. Зараз на сході наші хлопці, я впевнений, натхненні подвигом наших дідів, захищають нашу незалежність та наші кордони», – сказав Ярослав Лагута.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинському обласному ...
Наступна новина: Куда обращаться при ...

КОМЕНТАРІ