Основні переваги мікропозик

Основні переваги мікропозик

10.05.17 21:42 0 652

Навіщо брати грошову позику під 1-2 % в день? Кому це потрібно, адже переплата просто величезна? Мікропозики оформляють тільки люди з поганою кредитною історією. Напевно подібні думки відвідували вас.

Дивлячись з боку на структуру мікрокредитування, важко скласти об'єктивну думку про все, що відбувається. На наших очах щодня відкриваються все нові і нові пункти видачі мікропозик. Серед їхніх клієнтів можна побачити як пристойно одягнених відвідувачів, так і людей, на вигляд яких можна сказати, що вони перебувають у важкій життєвій ситуації. Можна зрозуміти, чому там знаходяться останні, але чому люди, які начебто мають можливість звернутися в банк, замість нього звертаються в мікрофінансові організації (МФО)?

І це тільки верхівка айсберга, ми не маємо можливості спостерігати всіх тих, хто бере грошові позики онлайн. Виникає ще одне питання, чому люди оформляють мікрокредити онлайн? У чому їх переваги? Про це нам розповість співробітник сервісу http://z-zaim.ru.

Переваги мікропозик дуже прості:

  • простота;
  • швидкість;
  • доступність;
  • лояльність;
  • повна дистанційність, в разі онлайн оформлення.

Ці переваги відсувають високу вартість цих позик на другий план. А якщо розібратися, не така вже й вона висока. Зупинимося на цьому докладніше:

  1. Простота. Процедура оформлення мікропозик наступна: заповнюємо анкету в онлайн режимі або в офісі МФО, потрібно мати при собі мобільний телефон і паспорт. Більше нічого. Куди вже простіше? Простіше нікуди;
  2. Доступність. Починаючи з 18 років і до глибокої старості (за умови осудності позичальника) будь-який громадянин Росії може скористатися послугою мікрокредитування. Доступно? Більш ніж;
  3. Лояльність. Відсутність роботи, будь-яких доходів, погана кредитна історія не послужать перешкодою у видачі мікропозик. Для таких позичальників МФО є чи не єдиною альтернативою банкам. Де позичити грошей, якщо скрізь вже відмовили? Тільки в МФО;
  4. Швидкість. Після заповнення анкети і подачі заявки, потрібно дочекатися рішення про видачу мікропозик. «Чекати» не зовсім підходяще слово. Часовий проміжок в 1-5 хвилин важко назвати очікуванням. У разі схвалення, гроші миттєво опиняться або у вас в руках, або на вашій банківській картці. Думаєте, це реклама? Не вгадали. Не вірите? Тоді перевірте;
  5. Повна дистанціонність. Сервіси мікропозик надають можливість подати заявку на грошову позику, і отримати кошти в буквальному сенсі, не встаючи зі стільця. Варіантів отримання позик безліч. Кошти можуть бути переведені на вашу карту, на рахунок в банку, на електронний гаманець, на мобільний телефон, через систему грошових переказів і т. д. Багато сервісів працюють в режимі 24/7, тобто цілодобово.

Висновки

Підсумовуючи сказане вище, мікропозики мають безліч переваг. Цей фінансовий інструмент може бути дуже корисний і вигідний особисто вам, якщо користуватися ним відповідально і з розумом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ремонт ванной комнаты
Наступна новина: Площа Бандери у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ