Повідомлення про проведення громадських слухань з обговорення проекту детального плану території садибної житлової забудови на вул. Журавлиній в м.Чернівцях

Повідомлення про проведення громадських слухань з обговорення проекту детального плану території садибної житлової забудови на вул. Журавлиній в м.Чернівцях

11.05.17 09:02 0 515
12 червня 2017 року о 15 годині в залі засідань (кабінет 105) Чернівецької міської ради за адресою: Центральна площа, 1, відбудуться громадські слухання з обговорення проекту детального плану території садибної житлової забудови на вул. Журавлиній в м. Чернівцях.

Проект детального плану території розроблений проектно-будівельним кооперативом «ПКБ Проектувальник» (головний архітектор проекту Нестеров Анатолій Митрофанович тел. 0506759001, кваліфікаційний сертифікат серія АА№002883) на замовлення департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради (директор Бабчук Володимир Георгійович тел. 553808) на підставі рішення міської ради VІ скликання від 30.04.2015р. №1600 «Про надання дозволу департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради на розробку містобудівної документації».

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту, можна ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради за адресою: вул. Б.Хмельницького, 64-А, кабінет 303 (тел. 55-58-83) у понеділок та четвер з 15 до 18 години до 12 червня 2017 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються управлінням містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради до 12 червня 2017 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій заступник директора, начальник управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, головний архітектор міста – Хілько Наталія Олексіївна.

* Інформація про прогнозовані правові, економічні та екологічні наслідки щодо розробленого проекту детального плану території садибної житлової забудови на вул. Журавлиній в м. Чернівцях

* Детальний план території

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині 9 травня ...

КОМЕНТАРІ