Повідомлення про проведення громадських слухань з обговорення проекту детального плану території на переведення та реконструкцію частини території садівничого товариства «Дружба» під індивідуальну житлову забудови на вулиці Букшованого Осипа (О.Пархоменка

Повідомлення про проведення громадських слухань з обговорення проекту детального плану території на переведення та реконструкцію частини території садівничого товариства «Дружба» під індивідуальну житлову забудови на вулиці Букшованого Осипа (О.Пархоменка

11.05.17 10:41 0 694
5 червня 2017 року о 15 годині в залі засідань (кабінет 105) Чернівецької міської ради за адресою: Центральна площа, 1, відбудуться громадські слухання з обговорення проекту детального плану території садівничого товариства «Дружба» щодо реконструкції частини території під індивідуальну житлову забудову на вул. Букшованого Осипа (колишня Пархоменка Олександра) в м. Чернівцях.

Проект детального плану території розроблений архітектором Нестеровим Анатолієм Митрофановичем (кваліфікаційний сертифікат серія АА№002883, тел. 0506759001) на замовлення садівничого товариства «Дружба» (голова правління Крилов О.Я. тел. 0951455197) на підставі рішення міської ради VІ скликання від 03.08.2015 року №1686 «Про розгляд звернення садівничого товариства «Дружба» щодо надання дозволу на виготовлення містобудівної документації з реконструкції території під індивідуальну житлову забудову, та внесення змін до Переліку садівничих товариств, території яких підлягають реконструкції під індивідуальну житлову забудову відповідно до генерального плану міста Чернівців».

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту, можна ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради за адресою: вул. Б.Хмельницького, 64-А, кабінет 303 (тел. 55-58-83) у понеділок та четвер з 15 до 18 години до 5 червня 2017 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Зауваження та пропозиції до проекту приймаються управлінням містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради до 5 червня 2017 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій заступник директора, начальник управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, головний архітектор міста – Хілько Наталія Олексіївна.

* Інформація про прогнозовані правові, економічні та екологічні наслідки щодо розробленого проекту детального плану території на переведення та реконструкцію частини території садівничого товариства «Дружба» під індивідуальну житлову забудови на вулиці Букшованого Осипа (О.Пархоменка) в м. Чернівцях

* Детальний план реконструкції

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Тернополі муніципальна ...

КОМЕНТАРІ