Чернівці: Городяни долучаться до обговорення питання про перейменування вулиці Челюскінців на вулицю Кайндля Раймонда Фрідріха

Чернівці: Городяни долучаться до обговорення питання про перейменування вулиці Челюскінців на вулицю Кайндля Раймонда Фрідріха

11.05.17 10:15 0 594
Чернівецький міський голова Каспрук ініціює проведення громадських слухань щодо перейменування вулиці Челюскінців на вулицю Кайндля Раймонда Фрідріха, які відбудуться 11 травня 2017 року о 18.00 у каб. 105 Чернівецької міської ради (Центральна площа,1). Слухання проводяться з метою залучення представників громадськості.

Для участі у громадських слуханнях запрошено: депутатів Чернівецької міської ради, посадових осіб виконавчих органів міської ради, представників громадських організацій, мешканців міста Чернівців.

Довідково

Кайндль Раймонд Фрідріх – (31.08.1866 — 14.03.1930) — австро-німецький історик, етнограф, археолог, фольклорист, літературознавець, громадський та освітній діяч Буковини. Написав фундаментальну працю «Історія Чернівців від найдавніших часів до сьогодення» (1908), яка до залишається неперевершеною за обсягом зібраного в ній матеріалу про Чернівці. Автор понад 300 наукових праць з буковинської тематики. Вважається найвидатнішим істориком, етнографом й археологом Буковини австрійського періоду.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ