У мешканця Ужгородщини в ході обшуку виявлено понад 15 одиниць зброї,у тому числі гладко ствольної та нарізної,яка зберігалися без відповідного дозволу     Працівниками Ужгородської місцевої прокуратури за участі працівників Ужгородського РВП Ужгородськог

У мешканця Ужгородщини в ході обшуку виявлено понад 15 одиниць зброї,у тому числі гладко ствольної та нарізної,яка зберігалися без відповідного дозволу Працівниками Ужгородської місцевої прокуратури за участі працівників Ужгородського РВП Ужгородськог

11.05.17 12:28 0 560
Працівниками Ужгородської місцевої прокуратури за участі працівників Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області проведено обшук у 58-річного мешканця села Галоч Ужгородського району, який є головою одного із товариства мисливців та рибалок.

Під час обшуку у нього було виявлено понад 15 одиниць зброї, у тому числі гладкоствольної, нарізної, яка зберігалися без передбаченого законом дозволу.

Наразі призначено ряд криміналістичних експертиз, за результатами проведення яких буде вирішено питання щодо притягнення чоловіка до передбаченої законом відповідальності.

Правопорушнику за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Огляд можливостей для ...

КОМЕНТАРІ