В Луцьку відбулося громадське обговорення проекту капітального ремонту вулиці Кривий Вал

В Луцьку відбулося громадське обговорення проекту капітального ремонту вулиці Кривий Вал

11.05.17 10:58 0 491
У залі засідань міської ради відбулося громадське обговорення проекту капітального ремонту вулиці Кривий Вал за участі виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука, першого заступника міського голови Григорія Недопада, депутатів міської ради, жителів вулиці Кривий Вал.

Ігор Поліщук у вступному слові зазначав, що певний час тривали дискусії щодо доцільності капремонту вулиці Кривий Вал. Все ж фахівці вирішили, що ремонт у цій центральній частині Луцька необхідний. Його робитимуть, враховуючи попередній досвід. “В окремих місцях дорога в жахливому стані. Тому є доцільність повністю провести реконструкцію. Враховуючи досвід попередників, зрізувати дерева не будемо, а навпаки - їх досадимо. Загалом, зробимо основу, потім на вулиці перекладемо камінь, докладемо там, де його не вистачає, від вулиці Глушець і до перехрестя з вулицею Лесі Українки. Також тротуари зробимо. Зауважу, що роботи будуть зроблені за старою минулорічною ціною, про це вдалося домовитися з підрядником”, - розповів Ігор Поліщук.

Архітектор Олександр Балан детальніше зупинився на роботах, які будуть виконані від вулиці Глушець до вулиці Богдана Хмельницького. За його словами, планується ремонт дорожнього покриття та тротуарів, створення 2-х автостоянок, встановлення енергозберігаючих світильників, обмежувачів руху. Гарантію на ремонтні роботи дають на 7 років. Вартість реконструкції вулиці Кривий Вал становитиме 4,5 мільйона гривень. Протяжність реконструкції - 720 метрів.

Свої запитання та пропозиції висловили депутати Микита Рабан, Алла Надточій, Павло Данильчук, Олександр Волинець, мешканка вулиці, член громадської ради при міському голові Тетяна Дацишина, інші учасники громадських слухань. Зокрема, Микита Рабан запропонував реконструювати вулицю Кривий Вал від вулиці Набережної до вулиці Богдана Хмельницького. Ще пропонувалося частину вулиці зробити пішохідною.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася, двічі відбувся тендер, й ніхто окрім компанії «Бетон Брук Сервіс» не виявляли бажання брати у ньому участь. Тому, під час третього тендеру, цю компанію визнали переможцем.

Ігор Поліщук запевнив учасників громадських слухань: “Ми врахуємо усі ваші пропозиції”. Він також запросив лучан долучатися до подальшого обговорення проекту капітального ремонту вулиці Кривий Вал, яке триватиме до кінця наступного тижня. Через 10 днів хочуть зібратися повторно, обговорити усі пропозиції та затвердити остаточний варіант проекту.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: CNN Travel insider включив ...
Наступна новина: Степан Барна: У рамках ...

КОМЕНТАРІ