Чергова перемога студентів Луцького педагогічного коледжу

Чергова перемога студентів Луцького педагогічного коледжу

11.05.17 11:21 0 636
На майданчиках з штучним покриттям Луцького НВК № 9 та ЗОШ № 11 відбулися змагання з міні-футболу серед команд ІІІ групи (ПТНЗ і ВНЗ І-ІІ р.а.) за програмою Спартакіади міста Луцька-2017, які щороку організовує управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

За регламентом змагань команди були поділені на дві групи, в яких в одноколовому протистоянні визначалися місця команд. У фінальній частині кращі команди виборювали звання найсильніших у комплексному спортивному заході.

В матчі за третє місце команда Луцького базового медичного коледжу (викладач Валерій Базюк) на останніх хвилинах матчу забила переможний гол у ворота коледжу технологій бізнесу та права СНУ імені Лесі Українки (викладач Андрій Ліщук) і здобула перемогу з рахунком 3:2, а з нею і третє місце у цьогорічній першості.

У фінальній грі студенти Луцького педагогічного коледжу (викладач Анатолій Чиж) здобули суху перемогу з рахунком 4:0 над командою Луцького коледжу рекреаційних технологій і права (викладач Анатолій Крот) і стали переможцями Спартакіади міста-2017 з міні-футболу у ІІІ групі.

Після завершення змагань начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець подякував гравцям та тренерам команд за гарну, якісну гру, а вболівальникам - за палку підтримку та вручив переможцям та призерам дипломи від організаторів і квитки на футбольний матч між командами “Волинь” (Луцьк) і “Ворскла” (Полтава), які безкоштовно надав футбольний клуб “Волинь”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Основний ...
Наступна новина: Прибутковий бізнес з ...

КОМЕНТАРІ