На Закарпатті за «круглим столом» обговорять питання впровадження в регіоні децентралізації

На Закарпатті за «круглим столом» обговорять питання впровадження в регіоні децентралізації

11.05.17 13:55 0 689
11 - 12 травня у с.Кам'яниця Ужгородського району (вул. Ужанська, 28, готель «Камелот») відбудеться засідання за «круглим стілом» на тему: «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні: досягнення і нові завдання». Початок об 11.00.

В ході круглого столу учасники підведуть підсумки трьох років впровадження реформи в Україні, обговорять питання її подальших перспектив. В рамках заходу відбудеться консультаційна зустріч для представників Ради Європи та Мінрегіону з організаціями національних меншин Закарпатської області.

Участь у засіданні візьмуть керівництво Закарпатської ОДА та обласної ради, представники центральних органів виконавчої влади, народні депутати України, голови об'єднаних територіальних громад з різних областей держави.

Захід організовано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» за сприяння Програми U-LEAD з Європою: Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку.

12 травня у м.Ужгород відбудеться відкриття Закарпатського регіонального центру розвитку місцевого самоврядування (вул. Володимира Гошовського (Боженка), 2 (4 поверх). Початок о 9.30.

Акредитація для представників ЗМІ: 067 230 89 48 (контактна особа – Оксана); 067 265 98 48 (контактна особа – Наталя).

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні розпочався ...

КОМЕНТАРІ