В Закарпатській області пішов з життя Володимир Чепа

В Закарпатській області пішов з життя Володимир Чепа

11.05.17 10:15 0 592
Департамент економічного розвитку та торгівлі Закарпатської облдержадміністрації глибоко сумує з приводу смерті Чепи Володимира Івановича, директора Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді і висловлює щирі співчуття його рідним та близьким.

Більшу частину свого активного життя Володимир Іванович віддав розвитку туризму у Закарпатті. Був віце-президентом обласної федерації спортивного туризму, президентом Асоціації туристичних підприємств Закарпаття та користувався заслуженим авторитетом серед працівників туристичної галузі області.

Крім вищезазначеної трудової діяльності Володимир Іванович - кандидат педагогічних наук, нагороджений почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, нагрудними знаками «Почесний працівник туризму України» і «За заслуги», «Заслужений вчитель України».

Не стало досвідченого фахівця, авторитетного керівника і доброзичливої, щирої людини. Пам'ять про Володимира Івановича Чепу житиме у вдячних серцях його учнів, колег, друзів і рідних, усіх, хто знав цю світлу особистість.

Вічна пам'ять...

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Городяни ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ