Прибутковий бізнес з німецькою компанією

Прибутковий бізнес з німецькою компанією

11.05.17 11:23 0 1170

Сьогодні всіх цікавить питання грошей , мабуть, найбільше. Якщо Ви хоч трохи розбираєтеся в моді, та моделях взуття та одягу, то цей пост для Вас. Німецька компанія світового рівня дає змогу збагатитися кожному, хто готовий віддатися бізнесу на 100%. F&P Stock Solution GmbH - лідер на ринку по збуту стокового взуття, одягу, аксесуарів з Європи. Не так давно вийшла на ринок України та СНД.

Заснована в 2013 році , в Берліні і на даний час є одним з найбільших продавців з перепродажів стоків у всьому світі. Компанія безпосередньо працює з широкою мережею брендів, роздрібних магазинів, платформ електронної комерції. Може запропонувати широкий асортимент відомих та затребуваних брендів для клієнтів. Понад 100 світових брендів, таких як: tommy hilfiger, adidas, asics, nike, lacosta, tamaris, converse та інші ..

Коли Ви побачите їх товари, то зрозумієте, що це справжні від виробника брендові одяг та взуття. Стоки різних категорій: А,B,C,D. Де “А” стоки - це коли речі не продались за сезон. “В” - повернули товар протягом 14 днів. “С”- нетривалий час носили, та продали. “D” - тривалий час носили, та віддали на благодійність. Сьогодні на прилавках магазинів дуже часто Ви можете побачити речі “C” якості, які видають за “А”. Такі трибниці почнете помічати дуже швидко. Але, коли Ви ознайомитися з товарами от stock solution, то будете дуже здивовані якістю та моделями і будете першими покупцями у себе ж. Речі дійсно дуже якісні. Це не підробка, яку шиє Китай, а оригінальні речі.

Коли Ви створите свій маленький взуттєвий бізнес за допомогою партнерства з німецькою компанією F&P Stock Solution GmbH, то Вас вразить та швидкість, з якою покупці будуть купувати Ваші товари. Сарафанне радіо будет працювати Вам на руку. І за короткий термін Ви відкриєте нові точки збуту товару. В Україні вже є задоволені партнери, які спробовали співпрацювати з цією компанією. Дохід не змусив себе довго чекати.

Як стати партнерами? Дуже просто. Вам потрібно лише зареєструватися на їхньому сайті stock-solution.de, вказати точні дані, та підтвердити реєстрацію, котра прийде на Ваш e-mail. Далі з Вами зв'яжеться менеджер, який допоможе у всіх питаннях, а саме з вибором товару, доставкою у Ваше місто та консультації. Справжній класичний бізнес відкривати, ще ніколи не було, так легко.

Заробляти гроші легко, коли є гарна можливість. Ця можливість і є F&P Stock Solution GmbH. Не прогавте її!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ