Який вогнегасник найкраще підходить для авто?

Який вогнегасник найкраще підходить для авто?

11.05.17 13:50 0 2345

Багато жителів міста купують собі автомобілі, щоб полегшити життя і зробити його більш зручним. Але як будь-який механізм, що працює на певному виді палива, автомобіль є пожежонебезпечним. Саме тому в кожній машині має бути вогнегасник. Далі ми розглянемо який саме вогнегасник найкраще підходить для автомобіля і розповість нам про це співробітник інтернет-магазина: http://bezpeka.zp.ua/ognetushiteli-avtomo, в якому його безпосередньо можна придбати.

Якщо посилатися на рекомендації досвідчених автомобілістів, то можна зробити висновок, що порошкові вогнегасники найкраще підходять для усунення пожеж. Найбільш поширений вид такого вогнегасника - це «ВП-2».

Принцип роботи такого вогнегасника полягає в тому, що порошок витісняється назовні завдяки тиску. Цей порошок не дає кисню потрапити в місце, де виникає пожежа, і вогонь поступово починає згасати. Правда, є один невеликий недолік. Порошок, який гасить полум'я може «загидити» собою весь автомобіль, і після вдалої ліквідації пожежі водій досить довго і нудно буде вичищати свій автомобіль.

Вогнегасники з порошком поділяються на два різновиди:

  • вогнегасники, де виштовхуючим елементом є газ;
  • вогнегасники, де виштовхування порошку відбуватиметься завдяки виникаючій хімічній реакції.

Ці два різновиди не мають особливих відмінностей за зовнішнім виглядом. На вогнегасники першої групи ставиться манометр для того, щоб відрегулювати тиск, а на вогнегасниках 2-ої групи, відповідно, манометр відсутній. Ось і вся відмінність.

Вогнегасники другої групи коштують трохи дешевше, але вони починають працювати не відразу, так як виштовхуючий елемент формується за допомогою хімічної реакції, а щоб така реакція відбулася - потрібен час.

Висновки

Тепер, розглянувши вищесказане, давайте подумаємо, який автомобільний вогнегасник краще:

  • Той, що гасить вогонь водою не підходить, так як не представляється можливим загасити вогонь на двигуні або паливному баку;
  • Піна зможе загасити вогонь, але при цьому стане причиною короткого замикання в електропроводці;
  • За допомогою вуглекислоти можна впоратися з пожежею, але при цьому можна піддати паралічу органи дихання людей, що знаходяться в машині;
  • Виходить, що найкращим вогнегасником для автомобіля є порошковий.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Магазин конвекторов КЛИМАТ ...

КОМЕНТАРІ