Чому жінкам потрібно відвідувати салони краси?

Чому жінкам потрібно відвідувати салони краси?

11.05.17 16:02 0 3429

Жінка повинна бути прекрасною незалежно від віку, сімейного стану або професії. Але для цього необхідно іноді приділяти час і відвідувати салон краси. Наприклад, в Києві - це "Белеза": bellezza.ua. Слід враховувати, що звичайна перукарня - це вже «вчорашній день». Сучасний салон краси крім стрижки та укладки просто зобов'язаний пропонувати ще безліч процедур:

  • манікюр та педікюр;
  • тонізуючі і відновлюють маски;
  • розслаблюючі масажі та інші SPA-процедури.

Обов'язкові і не дуже процедури

Якщо жінка хоче виглядати ефектно, їй потрібно хоча б два рази на місяць оновлювати (а іноді і міняти) стрижку, відвідувати майстра манікюру і педикюру. Якщо робити це рідше, то щоденні турботи, робота по дому та інші «принади» життя будуть знищувати всі сліди ваших спроб добре виглядати. Звичайно, нафарбувати нігті і прибрати кутикули можна і в домашніх умовах, але манікюр в салоні краси в будь-якому випадку буде виглядати акуратніше і протримається значно довше. Це не скасовує щоденного домашнього догляду за собою, але одне без іншого просто не матиме ніякого ефекту.

Без інших процедур можна, звичайно, і обійтися. Але як же приємно після важкого дня потрапити в умілі руки масажиста або побалувати себе тонізуючим маскою! А після пілінгу або обгортання водоростями ви, як мінімум, на кілька днів забудете про втому.

Стабільність або постійні зміни?

Найчастіше ви йдете в салон краси, вже знаючи, який образ хочете реалізувати. Але іноді буває складно вибрати - залишитися такою ж, якою була, або ж змінитися кардинально. Практично будь-який професійний салон краси в цьому випадку запропонує вам послуги стиліста. І вже порадившись з ним, ви приймете рішення - просто оновите зачіску і поміняєте колір лаку, або ж поступите більш кардинально, змінивши довжину волосся, вибравши більш агресивний make-up і манікюр.

Головне, в своїх експериментах не кидатися з однієї крайності в іншу, а спробувати знайти свій неповторний стиль. Це може відбутися не відразу, але коли станеться, ви це відчуєте - по зацікавленим поглядам чоловіків і заздрісним - жінок.

Не відкладайте відвідування салону краси на завтра або післязавтра, знайдіть час сьогодні. І вже сьогодні ви будете радувати себе і близьких людей прекрасною посмішкою, акуратним укладанням і доглянутими нігтиками. Жінкою, насправді, бути не так і складно, складно тільки знайти на це час.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Прокуратура через суд ...
Наступна новина: Чехлы для Samsung Galaxy J2

КОМЕНТАРІ