Теребовлянський район – лідер Тернопільщини в акції „Серце до серця”

Теребовлянський район – лідер Тернопільщини в акції „Серце до серця”

12.05.17 11:02 0 674
Понад 23 тисячі гривень зібрали волонтери Теребовлянщини під час Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця”. І це найкращий результат серед районів Тернопільської області.

„Від імені районної державної адміністрації дякую усім тим, хто доклав великих зусиль в організацію та сприяння проведенню цьогорічної акції, - сказав голова РДА Юрій Ништа під час урочистого підведення підсумків акції. - А також дякую усім теребовлянцям, хто не був байдужим до волонтерів та взяв участь в акції і зробив благодійний внесок задля наших дітей. А їхнє врятоване життя, здоров'я та щира усмішка буде найвищою нагородою для нас дорослих. Дякую за участь, підтримку і довіру! Будьте здорові та робіть добро іншим і воно до вас повернеться!”, - побажав він.

Акція у Теребовлянському районі проходить щороку на високому рівні завдяки злагодженій роботі оргкомітету, волонтерів та активістів акції – керівників і працівників підприємств, установ, організацій. За участь в акції керівникам структурних підрозділів РДА, установ та організацій вручено подяки. Волонтерам керівник району вручив солодкі подарунки. Святковий настрій усім присутнім подарували студенти Теребовлянського вищого училища культури.

Збір коштів проводився протягом місяця волонтерами загону „Крокус”, до якого увійшли 15 студентів Теребовлянського вищого училища культури. Кожен громадянин, який виявив бажання підтримати акцію, отримував від волонтера червоне сердечко – символ небайдужості та співчуття до дитячої долі. За зібрані кошти буде придбано медичне обладнання в Тернопільську обласну лікарню для дітей з вадами зору.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ