Прокуратура оголосила про підозру мешканцю Берегівщини,затриманому при збуті метамфетаміну     Берегівською місцевою прокуратурою оголошено про підозру    за ч.1 ст.307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів) мешканцю м. Берегово,який збував особ

Прокуратура оголосила про підозру мешканцю Берегівщини,затриманому при збуті метамфетаміну Берегівською місцевою прокуратурою оголошено про підозру за ч.1 ст.307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів) мешканцю м. Берегово,який збував особ

12.05.17 12:23 0 608
Берегівською місцевою прокуратурою оголошено про підозру за ч.1 ст.307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів) мешканцю м. Берегово, який збував особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – метамфетамін. Берегівчанина затримано в порядку ст.208 КПК України, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмисника викрито правоохоронцями в ході проведення негласної слідчої дії (оперативної закупки). При затриманні у чоловіка вилучено 4 грами метамфетаміну.

Наразі у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.307 КК України, тривають першочергові слідчі дії.

Згідно санкції ч.1 ст.307 ККУ України, за вчинення даного злочину, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку напрацьовано ...
Наступна новина: У Тернополі триває ...

КОМЕНТАРІ