“Паростки надії” зібрали юних талантів міста Луцька

“Паростки надії” зібрали юних талантів міста Луцька

12.05.17 11:46 0 538
Юним артистам нашого міста аплодували глядачі у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Тут відбувся заключний концерт шкільних талантів “Паростки надії”.

У заході взяли участь секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Григорій Пустовіт, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, ветерани війни, учасники АТО, керівники навчальних закладів міста, представники батьківської громадськості.

У програмі концерту було представлено понад 30 творчих номерів. Святкове дійство відбулося як феєричний спалах творчих і надзвичайно здібних дітей у різних жанрах художньо-естетичного спрямування. І ці юні таланти з кожним роком все більше розвиваються, даруючи всім нам хороший настрій і приємні враження. Чимало номерів відображало нашу неповторну, колоритну етнічну і сучасну українську культуру. Загалом у концерті взяли участь більше 1000 дітей.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук щиро подякував дітям, їх наставникам, батькам, керівникам творчих колективів, керівникам навчальних закладів, педагогічним колективам за чудове дійство. “Ми мали чергову нагоду переконатися які талановиті у нас діти. Хочу подякувати усім, хто прийшов розділити разом з нами гордість за ці юні таланти. Дякую дітям за старання, а батькам — за плекання цих талантів. Дякую усім хто долучився до проведення концерту. Ви вклали частинку своєї душі у організацію такого гарного заходу”, - наголосив він та додав, що побачив талант і старання дітей та впевнений, що майбутнє нашої країни у надійних руках.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко також приєдналась до привітань і висловила слова вдячності всім, хто долучився до цього дійства.

Концертний зал був заповнений людьми, що є найбільшою цінністю і найвищою оцінкою для артистів. Після концерту у глядачів залишилося дуже багато приємних емоцій і вражень.

У фойє театру діяла виставка творчих робіт учнів шкіл, де були представлені різноманітні цікаві роботи юних лучан.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Промова голови ...

КОМЕНТАРІ