Взяття на облік громадян для отримання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків в м.Чернівцях

Взяття на облік громадян для отримання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків в м.Чернівцях

12.05.17 13:46 0 551
Відповідно до затвердженого Переліку адміністративних послуг у Центрі надання адміністративних послуг надається адміністративна послуга щодо взяття на облік громадян для отримання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків в м. Чернівцях.

Громадяни беруться на облік індивідуальних забудовників на підставі поданої на департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради заяви та доданих до неї у повному обсязі документів, а саме:

1. Копія паспорта (сторінки 1,2 та сторінка з відміткою про реєстрацію за місцем проживання).

2. Копія ідентифікаційного номера.

3. Оригінал довідки про перебування заявника, або членів його родини, що теж зареєстровані за адресою місця проживання заявника, на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов.

4. Оригінал довідки про склад сім'ї та реєстрацію.

Заявник зобов'язаний кожного року до 1 березня інформувати Реєстратора про зміни (відсутність змін), що відбулися протягом року (зміну місця проживання, склад сім'ї тощо) в письмовому вигляді з наданням ксерокопії паспорта та ідентифікаційного номера. У випадку невиконання цієї умови, заявник знімається з обліку.

Громадяни, які зазначені в довідці з місця проживання заявника та про склад сім'ї заявника, доданій до заяви, а також члени їх родини, що теж перебувають на обліку індивідуальних забудовників для отримання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків і на обліку для поліпшення житлових умов та проживають за однією адресою, можуть отримати тільки одну земельну ділянку для будівництва індивідуального житлового будинку.

Згідно п. 2.9 Правил обліку громадян для отримання земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків в м.Чернівцях, затверджених рішенням 20 сесії Чернівецької міської ради УІ скликання № 438 від 23.02.2012 року – громадяни, які мають пільги на отримання земельних ділянок для будівництва індивідуального житлового будинку за своїм статусом (чорнобильці, ветерани ВВв, учасники бойових дій та прирівняні до них особи, інваліди, діти війни тощо), специфікою роботи (військові, судді, прокурори тощо), про що вказується у нормативно-правових актах України, що визначають статус цих осіб, зобов'язані отримати земельні ділянки у терміни, визначені спеціальними нормами Закону, незалежно від їх реєстраційного номеру в книзі обліку індивідуальних забудовників.

Дана адміністративна послуга є безкоштовною, строк, протягом якого надається адміністративна послуга – 15 робочих днів на попередній розгляд та реєстрацію документів в електронній книзі обліку заяв індивідуальних забудовників.

Прийомні дні:

Понеділок, середа – з 09.00 до 18.00 год.

Вівторок, четвер – з 09.00 до 20.00 год.

П'ятниця, субота – з 09.00 до 17.00 год.

Без перерви на обід.

Довідки за телефонами:

50-90-90, 50-90-89, 560-540

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді урочисто ...
Наступна новина: У Житомирі підняли прапор ...

КОМЕНТАРІ