Де купити підручник для 4 класу на Україні?

Де купити підручник для 4 класу на Україні?

13.05.17 21:00 0 3053

У 2016-2017 роках в останньому початковому класі вступає в дію нова програма і концепція вітчизняної освіти. Тому виникає необхідність придбати шкільні підручники за 4 клас, що на 100 % відповідали зазначеним вимогам, а також задовольняли потреби  вчителів та учнів. До речі, придбати за низькою ціною підручники для 4 класу можна тут.

Нові шкільні підручники розраховані на max розвантаження учнів від надлишкового матеріалу, що, в свою чергу, є головною ідеєю нового планування. Всі попередні версії підручників без виключення були просто перенасичені різними вправами та інформаційними блоками, тому засвоєння знань на якісному рівні та їх майбутнє використання було практично непосильним завданням. Сучасний підручник для 4-го класу 2016-2017 року націлений на подолання бар'єру при переході в середню школу та max створений з урахуванням практичного спрямування всіх окремих шкільних предметів.

1-им з найвагоміших предметів в школі завжди була мова. Саме тому підручник "Українська мова", Вашуленко для 4-го класу - це дуже вдала спроба поєднати граматику з фонетикою, а саме головне - подати їх на доступному рівні для школярів, адже хороші знання з лінгвістики є прямою запорукою успішного освоєння других шкільних предметів, так як саме навчання проводять на українській мові.

В новій навчальній програмі з'явилися і декілька нових шкільних предметів, серед яких варто відзначити літературне читання. Книжка "Літературне читання", Савченко за 4-ий клас розроблений для дітей, щоб покращити рівень читацької компетенції, а також розширити їх кругозір завдяки знайомству з різними творами по літературі.

Перед підручником "Математика", Богданович за 4-ий клас стоїть завдання навчити дітей математичним розрахункам, а також логічно і правильно мислити при проведенні різних обчислень. В даному підручнику матеріал викладений доступною мовою і підкріплений ілюстраціями, що допомагають наглядно уявити конструкцію, яку потрібно вивчити. Тісний зв'язок з повсякденними математичними завданнями і навколишнім світом створює дуже сприятливі умови для простішого і глибшого розуміння великої кількості явищ геометрії і алгебри, що, в свою чергу, стануть в нагоді в майбутньому процесі навчання в школі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему важно обращать ...
Наступна новина: Частный детский сад: ...

КОМЕНТАРІ