В Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху

В Україні триває Тиждень безпеки дорожнього руху

14.05.17 09:08 0 694
З 8 по 14 травня триває Четвертий глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху ООН в Україні.

Під час проведення заходів особлива увага приділяється додержанню автомобільними перевізниками законодавства про автомобільний транспорт, контролю за виконанням правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, профілактичних заходів з попередження дорожньо-транспортних пригод, роз'яснювальної роботи щодо дотримання учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху та безпеки перевезень пасажирів і вантажів.

Мета проведення заходів – підвищення безпеки дорожнього руху, попередження та запобігання дорожньо-транспортних пригод при здійсненні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом.

Довідково. У порівнянні з 2015 роком рівень аварійності з вини водіїв ліцензованого автомобільного транспорту знизився на 4,3%, кількість загиблих у ДТП осіб зменшилася на 38%.

З початку цього року зареєстровано 54,5 тисяч ДТП. Це на 12,1% більше, як рівняти з минулим роком. Кожна восьма автопригода з потерпілими – 723 людини загинуло, понад 8 тисяч травмовано. Удвічі збільшилась кількість ДТП за участі водіїв громадського транспорту.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ