Григорій Шергей: «Школа,започаткована Ігорем Ґеретою продовжує місію з виховання культурної еліти нашого краю»

Григорій Шергей: «Школа,започаткована Ігорем Ґеретою продовжує місію з виховання культурної еліти нашого краю»

14.05.17 08:27 0 540
У Тернопільській обласній філармонії відбувся творчий звіт мистецьких колективів ТОЕКШМ імені Ігоря Ґерети, приурочений спеціально до Дня Матері. Участь в урочистому концерті взяли кращі учнівські та викладацькі мистецькі колективи Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв імені Ігоря Ґерети. Відкрили ж свято заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа та начальник управління культури Тернопільської ОДА Григорій Шергей.

У концерті звучали твори світових та українських композиторів у виконанні музичних ансамблів та естрадно-симфонічного оркестру. У програмі заходу були також представлені танцювальні, хорові музичні колективи, учасники яких вражали глядача виконавською майстерністю.

Водночас, як зауважив Григорій Шергей, це свято є підтвердженням того, що справа, яку започаткував Ігор Ґерета, продовжується у діяльності школи та вкотре засвідчує свою місію з виховання культурної еліти нашого краю.

Паралельно із концертом у фойє філармонії тривала виставка живописних робіт учнів художнього відділу школи. Також вихованці школи мистецтв підготували малюнки для жінок, запрошених на свято, серед яких були військовослужбовці. Кожен із присутніх отримав неабияке задоволення та багато приємних вражень напередодні свята. Кращі ж вчителі та їх найталановитіші вихованці були відзначені грамотами та дипломами.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За принципової позиції ...
Наступна новина: В Луцьку відбувся “круглий ...

КОМЕНТАРІ