У Житомирі людей з інвалідністю навчатимуть започатковувати власний бізнес

У Житомирі людей з інвалідністю навчатимуть започатковувати власний бізнес

14.05.17 08:05 0 754
Житомирська обласна громадська організація людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім'я» за підтримки Українського Жіночого Фонду та USAID, проводить тренінги щодо розвитку бізнес-навичок для людей з інвалідністю «Економічні можливості постраждалим від конфлікту».

Метою навчання є сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу, започаткування власної справи.

Тренінговий курс включатиме 10 модулів (повних днів) і триватиме один місяць. Тренери, які проводитимуть навчання - Олександр Бочковський, розповідатиме про вибір напрямків бізнесу, з яких легко почати, тестування бізнес - ідей та залучення клієнтів. Чотири модулі проводитиме на першому та на початку другого етапу тренінгів. П'ятий, шостий, сьомий модулі проводитиме Євген Кравчук, який розповідатиме про сучасні методи просування товарів та послуг через інтернет, техніки продажу та бізнес-комунікації.

Восьмий та дев'ятий модулі проводитиме Лілія Демянюк та юрист проекту, які донесуть інформацію щодо правового забезпечення бізнесу, ведення фінансів та звітність. На кінець навчання планується розповісти про фінансове планування та підготовка бізнес-планів. На десятий день кожен учасник захищатиме свій бізнес-план. Щодня кожен учасник тренінгу робитиме домашнє завдання, яке на десятому модулі сформується в бізнес-проект. Регіональний координатор проекту – Неля Ковалюк, братиме участь у всіх тренінгах і долучатиметься для надання різної інформації.

Випускники тренінгової програми зможуть взяти участь у конкурсі міні-грантів (до 38 тис. грн), на заснування свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців. Тренінги проходитимуть:

1. 16-18 травня

2. 30, 31 травня - 1 червня.

3. 13-15 червня

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ