Володимир-Волинська місцева прокуратура вимагає від підприємства повернути територіальній громаді села Мишів приміщення вартістю понад 80 тис грн

Володимир-Волинська місцева прокуратура вимагає від підприємства повернути територіальній громаді села Мишів приміщення вартістю понад 80 тис грн

14.05.17 15:06 0 734
Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до суду в інтересах держави в особі Мишівської сільської ради Іваничівського району, аби зобов’язати мале приватне підприємство «Амігос» звільнити та повернути територіальній громаді приміщення загальною площею 31 кв. м.

За результатами вивчення стану законності у сфері оренди комунального майна прокурори з'ясували, що договір оренди майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади – частини приміщення клубу у селі Мишів – сільрада та підприємство уклали у червні 2014 року строком на 4 роки.

Попри вимоги чинного законодавства, договір оренди не був нотаріально посвідчений, акт прийому-передачі майна Мишівською сільською радою з підприємством не укладався, державної реєстрації договору здійснено не було, відтак договір не є чинним.

Окрім того, не було проведено оцінки наданого в оренду майна (на даний час вартість орендованої частини приміщення становить 82 000 грн).

Позаяк договір оренди не відповідає вимогам чинного законодавства, прокуратура наполягає на поверненні приміщення територіальній громаді села.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У квітні жителі ...
Наступна новина: Луцьк: СПОРТ – ЦЕ ЖИТТЯ!

КОМЕНТАРІ