У Луцьку урочисто привітали учасників Міжнародної матчевої зустрічі із легкої атлетики

У Луцьку урочисто привітали учасників Міжнародної матчевої зустрічі із легкої атлетики

14.05.17 15:46 0 706
Завтра у Луцьку розпочнеться Міжнародна матчева зустріч U-20 із легкої атлетики, учасниками якої стануть близько 200 спортсменів із п'яти країн. Молодих та енергійних легкоатлетів із Кіпру, Румунії, Ізраїлю, Білорусі та України зустрічали у стінах Луцького замку. Разом із ними до Луцького замку завітали й почесні гості- президент Європейської федерації легкої атлетики Свейн Арне Хансен, члени Ради Європейської федерації легкої атлетики Грегор Бенчіна та Мартен Гулай, заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, а також заступник міського голови Костянтин Петрочук.

Розпочали із театралізованого дійства, яке на мить перенесло гостей у середньовічну епоху.

Потому князь Любарт, господар замку, привітав іноземних гостей, побажавши приємного перебування та цікавих змагань. Потому він запросив до слова президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубку. “Змагання, які відбудуться завтра, - це саме те, чого потрібно для розвитку лекгої атлетики серед молоді. Я дуже радий бачити тут команди із Кіпру, Румунії, Ізраїлю, Білорусі та, звісно, з України. Ми знаходимося у фантастичному місті, яке надихає тренуватися та ставати кращими”,- наголосив він.

Також з вітальним словом до учасників змагань звернувся президент Європейської федерації легкої атлетики Свейн Арне Хансен “Змагання, які відбудуться завтра, стануть важливим кроком для розвитку вашої спортивної кар'єри. Приємно, що ми знаходимося у прекрасному місті Луцьку, яке має славетну історію і чудове майбутнє. Бажаю кожному з вас, аби своїми здобутками ви прославляли рідну країну та ставали прикладом для своїх співітчизників”, - сказав він.

На завершення усі охочі мали можливість сфотографуватися на згадку із легендою українського спорту Сергієм Бубкою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: СПОРТ – ЦЕ ЖИТТЯ!
Наступна новина: Волинь: на вимогу ...

КОМЕНТАРІ