В Луцьку вшанували матерів,які втратили своїх синів в АТО

В Луцьку вшанували матерів,які втратили своїх синів в АТО

14.05.17 12:33 0 560
У Будинку вчителя відбувся тематичний захід “Про маму я скажу величне слово”, приурочений до Міжнародного дня матері. Його організували управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія». У заході взяли участь матері, які втратили своїх синів в АТО, заступник міського голови Олександр Рачков, директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Оксана Гобод, голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк, священнослужителі УПЦ КП.

Олександр Рачков висловив слова вдячності матерям за синів, які зробили неоціненний подвиг. “Дякую вам, адже саме мати є оберегом, натхненником, прикладом для життя”, - акцентував він. Олександр Рачков передав найщиріші вітання з нагоди Дня матері від виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука та побажав їм міцного здоров'я, довголіття, вдячності від людей.

Потому, він вручив квіти, вітальні адреси, а для потреб ГО "Члени родин загиблих в АТО “Надія” подарунок.

Протоієрей Михайло Бучак передав найщиріші вітання жінкам з Днем матері від митрополита Луцького і Волинського Михаїла. “Ви втратили синів для себе, але здобули їх для Бога”, - акцентував він та вручив разом із капеланами Благословенні грамоти.

Людмила Лонюк зазначала, що втрата дитини, найтяжча втрата, тож потішити материнське серце може лише Господь. Вона повідомила що діаспора у Швеції не тільки молиться за українських матерів, але й зібрала кошти за які придбали продуктові набори для сімей загиблих в АТО, ще частину грошей витратять на оздоровлення дітей загиблих та учасників АТО.

Хвилинки радості матерям синів-героїв подарували юні артисти студії “Жайворонки” під орудою Тетяни Ціхоцької.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: про безпеку на ...
Наступна новина: В Тернополі з площі Героїв ...

КОМЕНТАРІ