В Луцьку відбулося урочисте відкриття міжнародної матчевої зустрічі U-20 із легкої атлетики

В Луцьку відбулося урочисте відкриття міжнародної матчевої зустрічі U-20 із легкої атлетики

14.05.17 08:07 0 730
На захід завітали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Ігор Поліщук, заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул.

Учасниками змагань є близько 200 спортсменів із п'яти країн: Кіпру, Румунії, Ізраїлю, Білорусі та України. Вони випробують свої сили у різних дисциплінах такого олімпійського виду спорту як легка атлетика, зокрема стрибки, пробіги, метання та інші.

У своєму вітальному слові Ігор Поліщук сказав: “Дуже приємно те, що в Луцьку відбуваються змагання такого рівня, і ми можемо бачити на цьому стадіоні спортсменів з різних країн. Я хочу подякувати всім, хто долучився до організації змагань. Також дякую Ігорю Палиці за те, що було знайдено кошти на відновлення та реконструкцію стадіону “Авангард”, де тепер можуть відбуватися матчеві зустрічі міжнародного рівня. Я вітаю учасників змагань, бажаю показати хороші результати як так і успішної спортивної кар'єри в майбутньому”.

Заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул привітав всіх учасників змагань та подякував всім, хто долучився до їх організації, зокрема владі Волинської області та Луцька, благодійному фонду “Тільки разом”, Волинській обласній федерації легкої атлетики. Він зазначив, що Україна завжди рада вітати іноземних гостей на різноманітних змаганнях.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі людей з ...
Наступна новина: Чернігів проведе ...

КОМЕНТАРІ