В Луцьку конкурс малюнків про маму

В Луцьку конкурс малюнків про маму

14.05.17 14:43 0 771
День матері – свято, яке для кожної жінки, без сумніву, сповнене особливим змістом. Адже бути мамою – це особливі, неповторні почуття. Для когось – це перший зубчик, для когось – перший крок, для когось – перше слово чи досягнення дитини. Це свято особливе, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до жінки-матері.

Напередодні свята, 13-го травня 2017 року, управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради було проведено конкурс малюнка “Я маму свою дуже люблю” для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки. Для малечі намалювати свою маму – це чудова можливість ще раз висловити свою вдячність за її любов і розуміння.

Задоволені діти отримали нові приємні враження від творчої роботи, подарунки, а також поласували солодощами та морозивом.

Висловлюємо подяку ВАТ “Львівський холодокомбінат” (ТМ “Лімо”), який є постійним партнером управління соціальних соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у проведенні заходів та забезпеченні діток безкоштовним смачним морозивом.

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбулася ...
Наступна новина: У квітні жителі ...

КОМЕНТАРІ