У Луцьку відбулася легкоатлетична естафета

У Луцьку відбулася легкоатлетична естафета

14.05.17 14:22 0 660
Традиційно у нашому міста відбувається легкоатлетична естафета на призи незалежної громадсько-політичної газети “Волинь-нова”. Захід приурочений до 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Загальне керівництво естафети здійснює управління з фізичної культури та спорту міської ради спільно з редакцією незалежної громадсько-політичної газети “Волинь-нова”.

На старт естафети, який відбувався на меморіальному комплексі “Вічна Слава”, завітав заступник міського голови Костянтин Петрочук. “Ця естафета уже проводиться 57-м років. Я тішуся, що щороку участь у естафеті беруть все більше молоді для того, аби забігом вшанувати пам'ять про людей, які віддали своє життя за Батьківщину. Бажаю вдалого забігу та перемоги”, - наголосив він.

Привітав учасників головний редактор незалежної громадсько-політичної газети “Волинь-нова” Олександр Згоранець.

Пострілом зі спортивного пістолета Олександр Згоранець відправив представників команд-учасниць на дистанцію.

Всього на старт вийшли понад 500 учасників, які боролися за нагороди в 5 групах:

- вищі навчальні заклади ІІІ-ІV рівнів акредитації;

- вищі навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації, професійні училища;

- загальноосвітні навчальні заклади;

- ліцеї;

- колективи підприємств, установ, організацій міста.

Учасники естафети подолали 12 етапів: від меморіального комплексу “Вічна Слава” по проспекту Василя Мойсея, вулицях Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Сенаторки Левчанівської, Глушець, Парковій, проспекті Волі, вулиці Шопена, проспекті Василя Мойсея. Протяжність дистанції становить 3 тис. 650 м.

Перемогу серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації здобула команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Представники Луцького педагогічного коледжу були кращими серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, професійних училищ.

Серед загальноосвітніх навчальних закладів - представники гімназії № 14 імені В.Сухомлинського.

Команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою здобула перемогу серед ліцеїв.

І у групі “Колективи підприємств, установ, організацій міста” кращими стали представники Федерації спортивного орієнтування Волині.

Команди-переможці нагороджені перехідними кубками і дипломами управління з питань фізичної культури та спорту міської ради, а також грошовою винагородою від незалежної громадсько-політичної газети «Волинь-нова». Команд-призерів нагородили дипломами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку конкурс малюнків ...

КОМЕНТАРІ