В Луцьку “Солодкий комплімент для мами”

В Луцьку “Солодкий комплімент для мами”

14.05.17 11:27 0 629
День матері – міжнародне свято. Вперше встановлене офіційно Конгресом США 8 травня 1914 року. Після Першої світової війни це свято почали відзначати у Швеції, Норвегії, Данії, Німеччині, Чехословаччині. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Українці вперше відзначили День матері в 1928 році – але не на рідній землі, а в Канаді, де його провів Союз українок цієї країни. У 1929 році завдяки організаторським старанням редактора тижневика «Жіноча доля» Олени Кісилівської, День матері прийшов в Галичину. І тільки в 1999 році це свято стало повноцінним в Україні – указом Президента була встановлена офіційна дата його святкування: друга неділя травня.

До Міжнародного дня матері у місті відбулася святкова вулична соціальна акція “Солодкий комплімент для мами!!!”. Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради готувалось до свята заздалегідь: волонтерами та працівниками управління було виготовлено близько 100 паперових квітів з цукерок. З теплими словами привітань та побажань, матері отримали їх під час акції. Також вони мали можливість сфотографуватися з своїми дітками біля спеціально створеної до свята 3D фоторамки. Акція проходила у сквері Героїв майдану біля ДРАЦСу.

Результатом акції стали зворушливі, вдячні слова усміхнених мам. Це ніжне свято стосується кожної людини. Вітаємо Всіх з Днем матері!

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ