Буковина: про безпеку на дорозі – найменшим учасникам дорожнього руху! (+фото)

Буковина: про безпеку на дорозі – найменшим учасникам дорожнього руху! (+фото)

14.05.17 12:17 0 721
В рамках профілактичних заходів з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в дошкільній навчальній установі № 34 міста Чернівці відбувся виховний захід. Урок на тему «Поведінка на дорозі» провела інспектор відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Чернівецькій області Наталія Кирилюк.

В доступній для маленьких учасників дорожнього руху формі пані Наталія розкрила діткам тему, актуальну для громадян, не залежно від їхнього віку, акцентувала на важливості володіння навиками безпечного пішохідного руху, користування двохколісними транспортними засобами, пасажирським транспортом, розповіла про дорожні ситуації, небезпечні для життя і здоров’я людей.

Зустріч з дітьми пройшла цікаво та радісно, повчання дорожній грамоті, нікого не залишили байдужим.Дітки отримали в подарунок світловідбиваючі браслети, а кожна дитина зокрема — розмальовку-книжку «Сам виконуй, ближнього навчай»!Отримавши подаруночки, малюки одразу стали розглядати подарунки та ділитися враженнями.

На думку вихователів навчального закладу, зустріч запам’ятається дітям, стане корисним у майбутньому. Адже наступного року вони підуть до школи, і перший урок розпочнеться з правил безпечного руху…







Відділ ЗБДР УПД ГУНП в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вадим Боярський: ...
Наступна новина: В Луцьку вшанували ...

КОМЕНТАРІ