Тернопільські студенти на ХІІІ літній Універсіаді України з легкої атлетики здобули медалі

Тернопільські студенти на ХІІІ літній Універсіаді України з легкої атлетики здобули медалі

15.05.17 08:03 0 564
Найсильніші студенти легкоатлети зі всієї України зібрались у Луцьку, аби виборювати першість в змаганнях ХІІІ літньої Універсіади України. Дводенні старти найсильніших вітчизняних студентів на реконструйованому не так давно згідно з міжнародними стандартами стадіоні «Авангард» принесли чимало позитивних емоцій і нашим землякам, - інформує обласне відділення Комітету з фізвиховання та спорту МОН України. Тернопільську область у Всеукраїнській Універсіаді представляли студенти Тернопільського Національного економічного університету та Тернопільського Національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка. Чималий врожай медалей різного ґатунку вдалось зібрати нашим студентам!

Так, студентка ТНПУ ім. В.Гнатюка Наталя Стребкова (на фото) виборола перемогу в стипль-чезі. Дистанцію в 3000 метрів із перешкодами подолала за 10 хвилин 11,61 секунди. А підопічній Василя Яковіва Тетяні Фетіскіній, яка здобуває фах економіста в ТНЕУ, не було рівних у метанні списа — 53 метри 75 сантиметрів.

Не був би проти тріумфу на Універсіаді й уже дипломований педагог, майстер спорту Сергій Крук. Однак підопічному заслуженого тренера України Михайла Васірука, який нині здобуває другу вищу освіту в Тернопільському національному економічному університеті, в стрибках у довжину вдалося вибороти друге місце (7 метрів 57 сантиметрів), у потрійному стрибку — третє (рівно 15 метрів).

Підкорились бар'єри ще двом нашим студенткам із ТНЕУ – Ткачук Вікторія 400м з/б (24,61), Чубковцова Ганна – 100 м з/б (13,69). Вікторія, окрім перемоги, здобуває ще срібло в бігу на 200 м (58,35), а Ганна стає другою в бігу на 100 м (11,98).

Успішно здолав дистанцію 110 м з/б Кандимов Максат, - подолавши дистанцію за 14,54 с він стає срібним призером Універсіади. Бронзою може гордитись Мокрова Марія, яка на дистанції 100 м з результатом 12,07 піднімається та третю сходинку п'єдесталу.

В підсумку 4 «золота», 4 «срібла» та 2 «бронзи» стають здобутком Тернопільщини на ХІІІ літній Універсіаді України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк долучився до ...

КОМЕНТАРІ