На Буковині відбувся «круглий стіл» за участю представників підприємств,що здійснюють пасажирські перевезення (+фото)

На Буковині відбувся «круглий стіл» за участю представників підприємств,що здійснюють пасажирські перевезення (+фото)

16.05.17 14:01 0 784
З ініціативи Буковинської поліції відбувся круглий стіл з перевізниками області. Зустріч пройшла за участю начальника Чернівецького обласного автоуправління Гамаль Віталія Стефановича, директора ВАТ «Кіцманське АТП 17739» Стефюка Дмитра Михайловича, директора ТДВ «Денисівка» Кириляк Світлана Іванівна, директора колективного підприємства «Лілія» Штефюка Олександра Миколайовича, начальника відділу автомобільно-технічної інспекції УПД ГУНП в Чернівецькій області Вишиваного Михайла Івановича, інспектора сектору профілактики дорожньо-транспортного травматизму УПД ГУНП в Чернівецькій області Кирилюк Наталії Василівни, інспектора відділу ЗБДР УПД ГУНП в Чернівецькій області Друцула Івана Івановича.

Під час обговорення були розглянуті актуальні питання у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху на Буковині. Поліцейські поінформували учасників круглого столу про ситуацію на дорогах області, динаміку аварійності, її головні причини, заходи, які вживає відділ безпеки дорожнього руху для попередження дорожньо-транспортних пригод.

Учасники діалогу проаналізували стан безпеки дорожнього руху на пасажирському транспорті, визначили складові, які сприяють підвищенню рівня безпеки перевезень, культури обслуговування пасажирів, акцентували на передовому досвіді і проблемних питаннях у транспортній галузі, підготовці пасажирського автотранспорту до роботи.

Звернуто увагу на «людський фактор» в діяльності перевізника, важливість доброго самопочуття водія, а також водійську культуру за кермом, зокрема, недопустимість користування під час руху мобільним телефоном.

На думку перевізників, зустріч з у такому розширеному форматі з участю представників влади, корисна й потрібна, адже дає можливість отримати відповіді на практичні питання, і оцінити діяльність того чи іншого суб’єкта господарювання в контексті вимог діючого законодавства.

Загалом круглий стіл пройшов плідно, була присутня досить конструктивна дискусія і роз’яснено дуже багато питань. Тільки разом ми можемо вплинути на ситуацію на дорогах Буковини.



Відділ ЗБДР УПД ГУНП в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: “Принцесу гімнастики” ...
Наступна новина: Батьківщина Максима ...

КОМЕНТАРІ