До Дня сім’ї маленькі чернівчани влаштували велопробіг

До Дня сім’ї маленькі чернівчани влаштували велопробіг

16.05.17 15:50 0 558
13 травня 2017 року в Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка відділом у справах сім'ї та молоді Чернівецької міської ради та Чернівецьким міським центром для сім'ї, дітей та молоді до Міжнародного дня сім'ї та в рамках святкування Дня матері організовано та проведено дитячий велопробіг та Свято сім'ї Чернівців – 2017.

Всі учасник дитячого велопробігу (діти віком від 3 до 14 років ) умовно відвідали 7 станцій сімейних цінностей: Л юбов, Щастя, Здоров'я, Дружба, Повага, Злагода, Підтримка та отримали солодкі подарунки,а також взяли участь у розіграші святкової лотереї.

По закінченню велопробігу розпочалось Свято сім'ї 2017. Сім найсміливіших родин міста змагалися у п'яти конкурсних завданнях:

1. «Моя сімя – моя фортеця», 2. «Народна мудрість», 3. «У ритмі танцю», 4. «Велика родина», 5. «Дефіле».

За участь у Святі сім'ї -2017 кожна родина отримала дипломи у семи номінаціях: «Дружня родина», «Козацькому роду нема переводу», «Весела родина», «Артистична родина», «Сімейні цінності», «Творча родина», «Сімейна гармонія».

Від організаторів та спонсорів свята родини отримали цінні подарунки та солодощі.

Провести та організувати свято допомогли: Центральний парк культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка; Чернівецький академічний обласний український музично – драматичний театр імені Ольги Кобилянської; «Майстерні карамелі»; Торгова марка «Три ведмеді»; Торговельна марка «РОМА»; «Мотузковий парк» – парк «Жовтневий»; Приватний підприємець Джегерхановій Марії Абдусилимівні; мережа магазинів «Фруктовий караван» – кондитерський відділ ( Проспект Незалежності, 113); Товариство з обмеженою відповідальністю «Терешкіно»; Приватний підприємець Шинкович Іван Васильович; ппідприємство швидкого харчування «OZZY».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі звіт про ...
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ