В Луцьку програма ЄС “Еразмус для молодих підприємців” (Erasmus for Young Enterpreuners)

В Луцьку програма ЄС “Еразмус для молодих підприємців” (Erasmus for Young Enterpreuners)

16.05.17 13:20 0 558
Відповідно до інформації Волинської обласної державної адміністрації повідомляємо про Програму ЄС “Ерасмус для молодих підприємців” (Erasmus for Young Entrepreuners), яка є частиною Програми ЄС “Конкурентноспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (COSME) 2014-2020”.

Програма транскордонного обміну надає можливість новим підприємцям набуття навичок і знань у досвідчених підприємців в країнах-учасницях цієї Програми, а досвідченим підприємцям — дізнаватися про перспективи й нові бізнес-ідеї молодих підприємців, започаткувати співробітництво з іноземними партнерами й отримувати інформацію про нові ринки.

Програма фінансується Єврокомісією і здійснюється в країнах-учасниках за допомоги обраних Єврокомісією місцевих контактних пунктів.

У разі прийняття рішення про участь у Програмі, просимо звертатися за посиланням: http://bit.ly/2ouGnVL. У разі відутності відповідного контактного пункту в Україні, українські кандидати мають право звернутися до будь-якого контактного пункту в сусідніх країнах (наприклад, у Польщі, Словаччині або Угорщині).

З детальною інформацією з практичних та фінансових питань щодо участі у Програмі можна ознайомитись на веб-сторінці самої Програми за посиланням: http://bit.ly/1xW19N9, а також e-mail: easme-cosme-eye-call@ec.europa.eu.

Департамент економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: AW Mode - стильная ...

КОМЕНТАРІ