Талановиті луцькі школярі отримають іменні стипендії Луцької міської ради

Талановиті луцькі школярі отримають іменні стипендії Луцької міської ради

16.05.17 15:02 0 531
Депутати Алла Надточій, Анна Мовяк та Майя Шостак працювали у складі постійної депутатської комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. Також у засіданні взяли участь депутат міської ради Борис Смаль, начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко.

Спершу депутати визначилися із кандидатурами для створення конкурсної комісії, яка затверджуватиме претендентів на отримання іменних стипендій, згідно положення “Про іменні стипендії”, яке затвердили на сесії Луцької міської ради. До складу цієї комісії увійдуть 13 осіб, серед яких — заступник міського голови Григорій Пустовіт, представники управління освіти міської ради та депутатського корпусу. Потому комісія перейшла до розгляду кандидатур луцьких школярів, які представлять на сесію для ухвалення надання стипендій. Цьогоріч близько 100 учнів подали свої заявки на участь. Найкращих обиратимуть у 22-х номінаціях.

Також на засіданні заслухали інформацію начальника управління освіти Зіновії Лещенко стосовно виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки КЗ”Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради”. Йдеться про встановлення ліфта, аби забезпечити якісні та рівні умови доступу до навчання дітей із обмеженими фізичним можливостями. Зіновія Лещенко зазначила, що документи на виготовлення та встановлення ліфта уже готові, але немає усіх необхідних ліцензій. Навчально- реабілітаційний центр декілька разів на тиждень відвідують троє учнів, яким необхідне пересування на ліфті. Тому ці діти будуть навчатися на першому поверсі, допоки документи на будівництво ліфта не будуть приведені у відповідність вимогам.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: степан Барна ...
Наступна новина: За тиждень дорожники ...

КОМЕНТАРІ