В Луцьку відбулася акція,приурочена до Міжнародного дня сім’ї

В Луцьку відбулася акція,приурочена до Міжнародного дня сім’ї

16.05.17 13:40 0 573
У приміщенні ДРАЦС відбувся захід, приурочений до Міжнародного дня сім'ї. Його організували управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Волинський обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна». Привітали родини зі святом заступник міського голови Олександр Рачков, керівник Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк та начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан. На захід було запрошено 80 сімей, які виховують дітей з особливими потребами.

Олександр Рачков висловив найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня сім'ї. Подякував батькам за мужність, терпіння, наснагу. “Міська рада завжди для вас відкрита. Ми готові разом з управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді максимально вам допомогти”, - сказав Олександр Рачков. Людмила Лонюк, звертаючись до батьків, зазначала, що діти - завжди нагорода Господа, і відповідальність за них несуть дорослі. “Любіть, благословляйте, інвестуйте своїх дітей, адже вони творитимуть майбутнє”, - акцентувала вона.

Сім'ї отримали продуктові набори, а діти - іграшки.

Довідково: На обліку управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді перебуває 243 сімей (в них - 511 дітей), які опинилися в складних життєвих обставинах, 1015 дітей з особливими потребами, 153 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Окрім того, 79 сімей (в них 115 дитини) внутрішньо переміщених осіб, 806 сім'ї (в яких виховується 681дитина) учасників АТО, 14 дітей загиблих учасників АТО, 1 дитина з сім'ї безвісти зниклого та 39 дітей з сімей учасників АТО, які отримали інвалідність.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Відбулася зустріч ...

КОМЕНТАРІ