В Луцьку cекретар міської ради,виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук здійснив прийом громадян з особистих питань

В Луцьку cекретар міської ради,виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук здійснив прийом громадян з особистих питань

16.05.17 15:11 0 634
Секретар міської ради Ігор Поліщук здійснив черговий прийом громадян з особистих питань. Загалом до нього звернулося понад 20 лучан.

Варто зауважити, що над вирішенням проблем громадян спільно з секретарем міської ради працювали й керівники департаментів та управлінь.

Переважно громадян турбували питання благоустрою прибудинкових територій, незадовільного технічного стану будинків, соціального захисту та вирішення земельних спорів.

Зокрема, лучани просили провести ремонтні роботи у дворах чотирьох будинків на вул. Кравчука, 16, вул. Чорновола, 2а, пр. Відродження, 9 та вул. Рильського.

За словами Ігоря Поліщука, проведення капітального ремонту застарілого житлового фонду та асфальтового покриття прибудинкових територій потребує значних фінансових витрат та досить тривалого часу. Разом з тим, враховуючи звернення громадян, у департамент житлово-комунального господарства будуть надані пропозиції щодо включення конкретних об'єктів до міських цільових програм для проведення часткового поточного ремонту.

За результатами прийому всім заявникам було надано роз'яснення. Окрім того, Ігор Поліщук доручив відповідним структурним підрозділам міської ради в найкоротші терміни вирішити проблемні питання лучан.

При цьому, кожне питання також буде й на особистому контролі у секретаря ради.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень дорожники ...
Наступна новина: Чернівецькі школярі стали ...

КОМЕНТАРІ