У Чернігові з'явилися рекламні біг-борди про Бюджет участі

У Чернігові з'явилися рекламні біг-борди про Бюджет участі

16.05.17 16:10 0 590
Зараз у різних частинах Чернігова розміщено 7 біг-бордів та 10 сіті-лайтів зовнішньої реклами про Бюджет участі. Такі цифри назвала начальник відділу звернень громадян Чернігівської міської ради Олена Редчиць.

Цьогоріч проводиться більш широкомасштабна, ніж минулого року, інформаційна кампанія щодо Бюджету участі. Зокрема, надруковані інформаційні плакати, які розміщені на дошках оголошень в усіх бюджетних закладах (і не тільки), а на міських масових заходах активістами роздаються флаєри з коротким варіантом інформації про Бюджет участі та закликом подавати проекти.

За словами Олени Редчиць, вже подано 10 проектів та ще багато авторів їх готують зверталися за консультаціями до відділу звернень громадян міської ради.

Нагадуємо, що кінцевий термін подачі проектів - 31 травня.

Відділ звернень громадян визначений як той структурний підрозділ міської ради, який координує всі організаційні питання щодо прийому та відбору проектів Бюджету участі. Тому усіх питань, які виникають при написанні проекту, консультацію можна отримати там - за телефоном 77-41-33, або прийшовши особисто (вул. Шевченка, 9).

Також обговорити будь ці питання іншими з авторами минулорічних і цьогорічних проектів, а також знайти однодумців можна в спільноті «Громадський бюджет.Чернігів (Партиципаторний чи бюджет участі)» в соціальній мережі Facebook.

Довідково.

Бланк-заяву для подачі проекту можна знайти на сайті Чернігівської міської ради в розділі Бюджет участі. У цьому розділі можна також знайти корисну інформацію про Громадський бюджет та всі проекти авторів, які були подані в 2015, 2016 році.

Читайте також:

Депутати міської ради затвердили новації до нового проекту Положення про Бюджет участі

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подушки для вагітних: як ...
Наступна новина: На Тернопіллі ще понад два ...

КОМЕНТАРІ