Юрій Юрик зустрівся з головою профспілки працівників державних установ України

Юрій Юрик зустрівся з головою профспілки працівників державних установ України

17.05.17 15:15 0 539
Заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик зустрівся з головою Центрального комітету профспілки працівників державних установ України Юрієм Піжуком. На зустрічі були присутні також директор Департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОДА Вадим Боярський, голова Тернопільської обласної ради профспілок Андрій Присяжний та голова обласного комітету профспілки Степан Стефанишин. Під час зустрічі йшлося про спільну співпрацю та взаємодію між обласною державною адміністрацією, обласною радою профспілок та обласним комітетом профспілки.

Як зазначив Юрій Юрик, обласна рада профспілок бере участь у роботі адміністрації й зокрема нещодавно була підписана чотиристороння угода про співпрацю між обласною адміністрацією, обласною радою, профспілками та роботодавцями.

«У нас склалася досить непогана взаємодія з обласною радою профспілок. Водночас робота відбувається у формі жвавої дискусії, у ході якої піднімається багато гострих питань, зокрема, й соціальних. У Тернопільській області є нестача трудових ресурсів, але якщо говорити про обласну адміністрацію, районні адміністрації, то тут складнощів трохи менше. Адже щороку голова Тернопільської ОДА Степан Барна оголошує конкурс на зайняття вакантних посад держслужбовців для молодих людей, які тільки закінчили навчальні заклади. Загалом дуже вдячні, що з боку ради профспілок у спілкуванні з адміністрацією є постійний діалог. Ми розуміємо, куди ми рухаємося і це дуже важливо, адже у нас спільні завдання», – підкреслив Юрій Юрик.

Водночас зі свого боку Юрій Піжук зауважив, що профспілки – це громадська організація за професійною ознакою, а тому співпраця з органами влади є дуже важливою, й вона слугуватиме показником відкритості органу державної влади до громадськості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Савчук: III Форум ...
Наступна новина: На Волині під час одержання ...

КОМЕНТАРІ