На Житомирщині людей з інвалідністю вчать,як розпочати власну справу

На Житомирщині людей з інвалідністю вчать,як розпочати власну справу

17.05.17 13:32 0 543
Люди з інвалідністю та постраждалі від конфлікту навчалися, як започаткувати власну справу на тренінгу із розвитку бізнес-навичок «Економічні можливості постраждалим від конфлікту».

Тренінг розпочався 16 травня, у готелі Reikartz.

«Метою навчання є підвищення рівня самозайнятості населення та сприяння розвитку малого бізнесу, започаткування власної справи. Участь у тренінгу беруть люди з інвалідністю з Бердичева, Баранівки, Пулин, Коростишева та Житомира. Сподіваюся, учасники навчатимуться тим речам, які полегшать їм працевлаштування. Крім цього, ми познайомимо учасників із тими людьми, які успішно започаткували свою справу», – зазначила координатор проекту Неля Ковалюк.

Загалом тренінговий курс включає 10 модулів (повних днів) і триватиме один місяць. Тренери розповідатимуть про вибір напрямків бізнесу, з яких легко стартувати, бізнес-ідеї та залучення клієнтів. Також учасники ознайомляться із сучасними методами просування товарів та послуг через інтернет, технікою продажу та бізнес-комунікацією.

Наприкінці навчання – фінансове планування та підготовка бізнес-планів, після чого кожен захищатиме власний розроблений бізнес-план.

Випускники тренінгової програми зможуть взяти участь у конкурсі міні-грантів (до 38 тис. грн.) на заснування свого малого бізнесу, а також будуть отримувати консультативну юридичну та методичну підтримку протягом 3 місяців.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Об’єкти інфраструктури ...
Наступна новина: Прокуратура Рівненщини у ...

КОМЕНТАРІ