У Луцьку розпочалися змагання з волейболу в рамках ХІІІ-ї літньої Універсіади з волейболу серед жіночих команд

У Луцьку розпочалися змагання з волейболу в рамках ХІІІ-ї літньої Універсіади з волейболу серед жіночих команд

17.05.17 15:41 0 560
В обласній дитячо-юнацькій спортивній школі стартували зональні змагання ХІІІ Літньої Універсіади з волейболу серед жіночих команд. Для участі у змаганнях у Луцьку зібралися найсильніші студентські команди західного регіону України. Серед них — “Волиньуніверситет” Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, а також команди із Рівного та Львова.

На урочисте відкриття Універсіади прийшли заступник міського голови Костянтин Петрочук, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан.

Приємно відзначили, що команда “Волиньуніверситет” на чолі з тренером Богуславом Галицьким посіла третє місце у Суперлізі України із волейболу серед жіночих команд. На цьому наголосив у вітальному слові ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан.

Після вітальних слів від ректора СНУ імені Лесі Українки Ігоря Коцана урочистим звучанням Державного гімну України змагання оголосили відкритими.

Потому до юних волейболісток та гостей турніру звернувся заступник міського голови Костянтин Петрочук. Він передав найкращі побажання від виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука. “ тут зібралися найсильніші команди західного регіону. Тому фінал буде надзвичайно цікавим та непередбачуваним. Бажаю перемоги найкращим, вболівальникам — цікавого перегляду ігор, а нашим гостям — приємного перебування у Луцьку”, - зазначив він.

Після завершення урочистої частини команди розпочали гру. Волейболістки змагатимуться три дні. Фінал ХІІІ Літньої універсіади з волейболу серед жіночих команд Луцьк прийматиме на початку червня.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Туристичні маршрути ...
Наступна новина: Понад 70 проектів подано на ...

КОМЕНТАРІ