Луцькі радіоорієнтувальники другі на міжнародних змаганнях

Луцькі радіоорієнтувальники другі на міжнародних змаганнях

18.05.17 13:39 0 577
У місті Замосць (Республіка Польща) проходив чемпіонат Європи зі спортивного радіоорієнтування і міжнародні змагання пам'яті Здіслава Стшемичного, першого президента Польського союзу спортивного радіоорієнтування.

В змаганнях брало участь понад 140 спортсменів з Словакії, Росії, України, Польщі, Болгарії, Литви, Молдови.

Учасники були поділені на п'ять категорій - чоловіки та жінки - ЧЖ14, ЧЖ16, ЧЖ19, ЧЖ21 і ветерани.

Успішним став виступ на даних міжнародних змаганнях наших луцьких спортсменів, вихованців федерації радіоспорту міста Луцька під керівництвом заслуженого тренера Анатолія Долинського.

В категорії чотирнадцятирічних учасників перше місце посіла Лотоцька Аліна, другою була Демчук Катерина. А серед чоловіків не було рівних Максиму Мироненко, який виборов перше місце.

У віковій групі серед дев'ятнадцятирічних дівчат друге місце посіла лучанка Лілія Тиха, а третє місце — Христина.

В категорії Ч-21 друге місце посів лучанин Артур Шкідина, а третє — його товариш Тарас Мельник.

За підсумками виступів спортсменів у всіх вікових групах у загальнокомандному заліку на міжнародних змаганнях пам'яті Здіслава Стшемичного збірна команда міста Луцька посіла друге місце, пропустивши перед собою лише господарів змагань.

Оскільки змагання були відбірковими для спортсменів України, за результатами виступів була сформована юнацька збірна команда України, до якої увійшли двоє спортсменів з Луцька, а саме: Катерина Демчук та Владислав Іщук, які в першій половині липня цього року будуть захищати честь держави на I-му юнацькому Чемпіонаті світу в Словакії.

Вітаємо збірну команду міста та її наставника з успішним виступом на міжнародних змаганнях, а луцьким збірникам — успішно виступити на Чемпіонаті світу в Словакії.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Незабаром у чернігівських ...

КОМЕНТАРІ