Відбувся перший етап Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Відбувся перший етап Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

19.05.17 11:16 0 601
Перший етап п'ятої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» серед інвалідів праці та потерпілих на виробництві у Тернопільській області відбувся 17 травня у приміщенні фізкультурно-спортивного комплексу ТНЕУ. Мотиваційний проект вже вкотре проводять для того, щоб допомогти людям з особливими потребами розкрити свої таланти, адаптуватися до сучасного суспільства, допомогти їм відчути, що вони здатні на більше. Любов до життя та спорт – головні ліки, серйозне підґрунтя для людей з обмеженими можливостями.

Переможці поїдуть на фінал п'ятої Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу», який пройде у червні в Одесі.

Цього року долучилися до організації спортивного свята народні депутати, керівники області та міста. Також підтримали цей соціальний проект очільники ТНЕУ, Тернопільської облдержадміністрації, профспілок та організації роботодавців Тернопільської області, Пенсійного фонду, управління держпраці у Тернопільській області, управління фізичної культури та спорту ОДА, обласної організації ФСТ «Спартак» та чимало інших.

Від імені голови облдержадміністрації Степана Барни учасників спартакіади привітав директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові незабаром ...
Наступна новина: Віталій Сікіринський: Ми ...

КОМЕНТАРІ