За принципової позиції Тячівської місцевої прокуратури взято під варту закарпатця,який кинув гранату в кафе    Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави обрано закарпатцю,котрий підозрюються у закінченому замаху на уми

За принципової позиції Тячівської місцевої прокуратури взято під варту закарпатця,який кинув гранату в кафе Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави обрано закарпатцю,котрий підозрюються у закінченому замаху на уми

19.05.17 10:25 0 589
Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави обрано закарпатцю, котрий підозрюються у закінченому замаху на умисне вбивство трьох осіб (ч. 2 ст. 15, п.1 ч. 2 ст. 115 КК України)

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, ухвалою слідчого судді Рахівського районного суду, за клопотанням прокурора Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури взято під варту чоловіка, котрий кинув гранату в одному з кафе.

Як попередньо встановлено, 17 травня 42-річний мешканець Рахівського району, будучи ображеним на працівників кафе за те, що вони вигнали його з приміщення, з метою позбавлення їх життя, кинув ручну гранату через вікно даного кафе, внаслідок чого двом особам заподіяно тілесні ушкодження.

Наразі, до встановлення всіх об’єктивних обставин кримінального правопорушення та рішення суду мешканець Рахівщини перебуватиме під вартою.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівський міський ...
Наступна новина: На Вінничині оголошено ...

КОМЕНТАРІ