У Волинській області мешканця Горохівщини засудили за погрозу вбивством прокурору

У Волинській області мешканця Горохівщини засудили за погрозу вбивством прокурору

19.05.17 15:50 0 620
Образившись на працівника прокуратури, який у 2013 році підтримував державне обвинувачення у кримінальному провадженні про обвинувачення його у вчинені вимагання та завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, 36-річний мешканець села Красів Горохівського району надсилав прокурору з місць позбавлення волі листи з погрозами убивства.

Неодноразово судимий до того молодик вважав покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна занадто суворим і у всіх своїх бідах звинувачував працівника прокуратури.

При цьому у 2015 році чоловік уже був засуджений за погрозу вбивством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. У березні ж 2016 вчинив такий злочин повторно.

Визнавши зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 345 КК України, Іваничівський районний суд призначив йому покарання у виді 1 року й 5 місяців позбавлення волі та приєднав цей строк до строку невідбутого покарання за вчинення попередніх злочинів.

Відтак засуджений ще 7 років, 1 місяць та 18 днів перебуватиме у місцях позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выбираем покрывало для ...
Наступна новина: Заступник міського голови ...

КОМЕНТАРІ