Волинь: засудили водія,який вивантажив львівське сміття на Горохівщині

Волинь: засудили водія,який вивантажив львівське сміття на Горохівщині

19.05.17 12:09 0 602
За принципової позиції прокурорів Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури суд постановив обвинувальний вирок у кримінальному провадженні про забруднення земель відходами, що створило небезпеку для довкілля (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 239 Кримінального кодексу України), вчинене 26-річним мешканцем села Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області.

Як відомо волинянам, у ніч на 09 травня 2017 року на території лісового масиву Берестечківського лісництва неподалік села Піски Горохівського району Волинської області було незаконно розвантажено тверді побутові відходи, привезені з міста Львів.

Водієм однієї із вантажівок і був засуджений чоловік.

Наразі Горохівський районний суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення і призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (3400 грн).

Нагадаємо, що на вантажівки, якими львівське сміття було привезено на Волинь, завдяки спільній та злагодженій роботі поліції та прокуратури накладено арешт.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ