У Луцьку відбулася Урочиста Академія з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій

У Луцьку відбулася Урочиста Академія з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій

19.05.17 15:14 0 640
У Палаці культури міста Луцька відбулася Урочиста Академія громадської організації “Волинське обласне товариство політичних в'язнів та репресованих” з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій.

Представники влади, громадськості, члени Волинського обласного товариства політв'язнів і репресованих хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто постраждав під час репресій радянських часів. Слова вдячності тим, хто не шкодував здоров'я і життя, щоб прийдешнім поколінням жилося краще, і вони були господарями на своїй землі, висловили та вручили відзнаки обласної влади заступник голови обласної ради Роман Карпюк і заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кошарук.

Від Луцької міської ради до присутніх звернувся заступник міського голови Костянтин Петрочук. Від висловив щирі слова скорботи та співчуття родинам тих, хто не повернувся з таборів, а також глибоку шану ветеранам, які є для нас живим прикладом патріотизму, від виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука. “Молоде покоління повинне пам'ятати ці сумні сторінки історії, щоб подібне більше не повторилося”, - сказав Костянтин Петрочук та вручив Почесну грамоту міського голови за активну життєву і громадянську позицію, вагомий особистий внесок у патріотичне виховання молодого покоління, а також з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій Костюку Антону Степановичу, політв'язню, члену громадської організації «Луцьке міське ветеранське товариство політичних в'язнів і репресованих». Подяки міського голови за активну життєву і громадянську позицію, вагомий особистий внесок у патріотичне виховання молодого покоління, а також з нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій отримали члени громадської організації «Луцьке міське ветеранське товариство політичних в'язнів і репресованих»: Грабовська Анастасія Іванівна (політв'язень) та Павлюк Віра Сергіївна.

З нагоди 80-річчя масових політичний репресій 1937-1938 років у Палаці культури міста Луцька відбувся тематичний вечір «Пам'ять і біль України».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Клиника пластической ...
Наступна новина: Выбираем покрывало для ...

КОМЕНТАРІ