У Рівненській області житель Дубенського району обґрунтовано підозрюється у вбивстві своєї матері

У Рівненській області житель Дубенського району обґрунтовано підозрюється у вбивстві своєї матері

19.05.17 10:09 0 628
Дубенська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства жительки с.Гірники. Її тіло з наявними ознаками насильницької смерті знайдено 15.05.2017 після гасіння пожежі у житловому будинку, де та проживала.

У результаті проведених першочергових слідчих дій встановлено, що господиню помешкання убив шляхом удушення її 31-річний син, після чого здійснив підпал тіла та житла.

В той же день працівниками Дубенського ВП поліції затримано чоловіка на підставі ст.208 КПК України та за погодженням з прокурором йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

За ініціативи прокуратури Дубенський міськрайонний суд 17.05.2017 обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою. Наразі призначено ряд експертиз та проводяться усі необхідні слідчі дії з метою підтвердження вини підозрюваного та притягнення його до кримінальної відповідальності.

Згідно закону вчинений злочин карається позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Матеріали Дубенської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку департамент ...

КОМЕНТАРІ